Info – Vårstart 26 januari – och nu KÖR vi!!

Idé: Att i ett trevligt/idérikt gäng utveckla kunskaper inom matkultursidan:
Område: Laga/tillreda mat (god sådan), samt på ett trevligt/smakfullt sätt duka/visa upp den.
Våren 2023 –
Datum | Förrätt | Varmrätt | Dessert | Bilder |
23-01-26 GR | Soppa Tore Wretman | Ugnskul med Ytterfläsk och dragon | Citronmarängpaj | Bilder |
Medlemmar med mailadress:
Skicka mail – tryck på ”mail-länken”
fungerar det inte, kopiera mailadressen till Ditt ”vanliga” mailpgm
Medlemmar utan mailadress (skicka ’old-fashion-way):
Namn | Adr, om vanlig post |
Mobil | |
Björn Aurell | Älvkvarnsv 11 | 070-749 4821 | |
Hans Grönvik | Krigstigen 32, Kungsängen |
073-316 1006 | |
Anders Hillgren | Ymersväg 13 | 076-901 3449 | |
Göran Kristiansson | Trägdårdsvägen 2 746 52 Bålsta |
070-283 9177 | |
Peder Niklasson | Grans gårds väg 10B | 070-288 1197 | |
Göran Roxin | Järpvägen 10 |
076-555 8612 | |
Kenneth Råå | Holmes väg 1 746 38 Bålsta |
073-274 6115 | |
Jan Stoltz | Skörbyhöjden 35 |
070-691 9609 | |
Göran Svensson | Frejas väg 10 746 37 Bålsta |
Ek- ansv |
076-206 4911 |
Bengt Wernblom | Stenbjörns väg 10 | 070-292 5294 |